Thursday, April 06, 2006

Lustigt det här med bloggar.

Det är lite lustigt det här med bloggar, en del kan skriva –Bajs och få 20 kommentarer, andra skriver insiktsfulla och intressanta minikrönikor utan att nån reagerar. Hur kommer det sig att det är så? Är dom som får många kommentarer aktiva själv eller är det nån slags elitism även i den här sociala strukturen? Ja vet inte men märkligt är det, och jag kan garantera att jag får max två kommentarer på det här inlägget också.

7 comments:

Ted Taikon said...

I vilken kategori anser du dina inlägg hör hemma? Bajs eller insiktsfulla och intressanta minikrönikor?

Fabbe said...

Tja, bajs såklart med ett och annat guldkorn. Själv då?

Anonymous said...

Surfade just förbi en blogg där följande står i ett inlägg:

"Att göra idag:
vända mig från mage till rygg.
Se på när alla andra leker i sanden.
(whats wrong with you?)
Fundera på hur jag ska få ut sanden ur telefonen."

10 kommentarer!

Fabbe said...

Ja du ser ju, exakt det jag menar, hur innehållslöst är inte det där?

Anonymous said...

haha, blev det inte lite bittert martyrskap över det hela nu?
Det är väl med bloggar som med all annan media, man måste tala om vad som är "rätt". Det behövs några riktiga coolingar som säger att det är rätt att läsa victors blogg, eller så ska du länkas in från Linda Skugges blogg (vilket inte faller mig helt otroligt då ni står rätt vitt isär åsiktsmässigt) eller så ska man själv posta i en massa andras bloggar. Det är inte produkten utan marknadsföringen. Easy as that... Man ska inte bli bitter i alla fall för då slutar folk att läsa ;-)

Fabbe said...

Ja ä inte bitter:) Jag bara högst vardagligt undrade över hur det kan vara så här, att någon kan få tio kommentarer om att man vänder sig från mage till rygg på en strand, medan andra som skriver långa intressanta inlägg inte får en enda kommentar. Jag har varit inne på bloggar där det varit åt bägge hållen.

Sen ska ja inte sticka under stol med att jag gärna vill smörja mitt ego och ha tusen åsikter på va jag säger, hade det inte varit så hade man lika gärna kunnat för dagbok privat. Alla som blogga är något av exhibitionister.

Anonymous said...

Det är oftast inte inlägget i sig som föder kommentarskedjan, utan kommentarerna.