Thursday, April 13, 2006

FUUUUUUUUUUUUUUUUUCK!!!

Jag har öppnat pandoras box, från att kryssat mellan alla dessa jävla påskägg, godisskålar, tårtor och fikabröd som fläks ut här så har jag nu, två timmar innan helg trillat dit, och när jag väl börjar finns ingen hejd... Nu jävlar blir det svårt det här. damn it

5 comments:

Chris said...

nej baby, nej! don't do it! eller tja, men tänk på samvetet och hur jobbigt det är att ha det. hur som helst, jag har länkat till en mycket bättre pandoras box från min blogg. prova den istället.

löve.

Fabbe said...

spanx

Chris said...

baby, de nada. jag ogillar iofs att någon kallar sig tjock (tror inte att du är en fet bastard). jag hade ätstörningar som mindre och det bästa som finns är att njuta av mat för att man FÅR och VILL. tänk på varför du inte kan låta bli om du börjar? är du sockerberoende, nere, tänker inte alls? ursäkta de närgågna frågorna, man behöver inte svara på någon.

Anonymous said...

PÅSKMUST!!?? Mannen... *host*

Å du, det är påsk, njut av det goda med måtta. Det tänker jag göra med bir... *HOST* Påskmust!

Anonymous said...

Jag vet! Säg att en häxa la någon förbannelse på dig (om nu häxor lägger förbannelser på folk... eller tänker jag på voodoo-präster), vissla och se oskyldig ut och så ger du godiset kalla handen tills imorrn.