Wednesday, December 06, 2006

Men se på fan då.

Det var väl självaste fan också , tror ni inte att dom hade sminktips för män i City idag. Va i helvete är det här. Det kommer överallt nu. Man får väl kapitulera och fylla badrummskåpet med allsköns jävla burkar... aint gonna fucking happen i tell you

10 comments:

Nini said...

Jupp det är bara att dra till Grooming på en ggn och fylla på med en lätt foundation, ett neutralt puder och när du ändå är i farten så ser du till att få en ordentlig facial och sen färga & plocka ögonbrynen.

Lycka till!!

Fabbe said...

Skitbra, ska göra det i morn, sen ska jag vaxa hela jävla kroppen och köra med spraysolning, bleka tänderna när jag ändå är i farten

Chris said...

en fråga ba; varför inte? varför bara kvinnor inte män? okej, det är två frågor.

Fabbe said...

Christina, det är så att jag tycker vi kan skita i sminktips för män och kvinnor, jag tycker vi kan lägga ner hela den delen helt och hållet. Vi behöver inte trycka på män den här osäkerheten också. Istället kan vi väl lägga ner resurser på att minska den för tjejer.

Nini said...

Hear hear!!


Fast....jag gillar ju smink å sånt!!

Fabbe said...

Ha ha ha, nu så, nån som kan stava:) bra jobbat

Anonymous said...

Jag har alltid tyckt att ni tjejer är lite puckade som sysslar med smink och sånt skit. I alla fall i den utsträckningen många gör det. Men det är ju ett fritt val. Jag tänker fan inte börja me't iaf. Och jag håller med bastarden om att det är helt ointressant att läsa, höra och prata om. Så är det bara.

Fabbe said...

Hear hear:)

Får jag godkänt nu Kunken?

Nini said...

*s*
Jag såg ju hur du stavade det i det andra inlägget så det var ju inte svårt att stava rätt nu ;)

Fabbe said...

aha, du visste inte heller hur man stavade rätt alltså, nice,