Monday, August 28, 2006

Cat from outer space

Il Monstre ser lite annorlunda ut just nu. Vi blev tvungna att klippa honom och dessutom raka honom, han hade blivit så tovig i pälsen så han såg ut som Bob Marley. Vetrinären skulle ha 1500 pix för att raka honom så han såg ut som en jävla pudel, fuck no, det fixar vi själva. Det vara bara att lägga honom på sidan och börja klippa bort tovorna för att sen ta fram hårtrimmern, easy peasy eller hur. Inte direkt, han fräste, han morrade, han ormade sig. Vi fick muta honom med skinka och sen fick vi köra i omgångar. Fem minuter i stöten var max han pallade med sen lackade han ur. Det roligaste var att man inte fick lägga honom på ena sidan, nej det gick bara inte. Efter två dagar har vi fått bort halva ryggen och sidorna och bakbenen. Därefter var han klar för badning. Det lustiga i det hela är att det är hur koolt som helst, bada har aldrig varit ett problem, han bara står i duschen och spinner!!! När man sen torkar och kammar honom är det hellugnt det med, strange dude det där.

Så nu har vi en långhårig katt med kalt arsle och ingen päls från midjan och ner förutom svansen och magen. Han ser kort sagt för jävla strange ut, men det funkade, alla tovorna är borta och han är fin och mjuk i den fjuniga mjuka duniga pälsen som finns kvar.

Det är inte längre en katt som bor hemma hos oss utan en alien av okänd art som går igång på skinka och spinner som en katt.

2 comments:

Tärnström said...

Var grabben så hårig? Och veterinär? Hann ni inte in i tid?

Fabbe said...

haha, nej du, lillgrabben är såklart perfekt och helt utan tvekan världens vackraste och bästa barn