Thursday, August 10, 2006

Ramblings on EM

Förutom att jag avskyr Carola(ina) Klüft så finns det andra saker som retar mig med friidrott. För det första är det dom kvinnliga deltagarna som väljer att tävla i baddräkt. Det borde fan i mig vara spöstraff på det. Det är inte ens snyggt på en badsstrand och definitivt inte det när det vankas tävlingar på elitnivå.

Tänk att du är höjdhopperska och vaknar på morgonen, hur fan tänker man då, hmm jag ska nog ta på mig baddräkten och dom vita stödstrumporna, då fan är jag hetast på arenan. Fuck no säger jag, du kan lika gärna vända i entren och lomma tillbaka till hotellrummet med baddräkten uppdragen i röven. För det finns inte en snöbolls jävla att du släpps in på arenan om du ser ut som en idiot.

Det samma gäller den manliga varianen, dom slitsade löst sittande shortsen som självklart dras upp så jävla långt det bara går så fanskapen kan börja sjunga falsett när som helst. Helst ska detta ackompanjeras med ett löst sittande jävla linne. Inte för att det är en tävling i good looks men kom igen nu, nån måtta får det väl ändå vara.

Men dom riktiga asen som ska ha spö är funktionärerna som ser ut som mentalpatienter på en fieldtrip. Hur fan jobbar dom egentligen, jävlas dom bara med löparna när dom håller dom kvar skitlänge för att sen när det börjar klia i springfötterna blåsa tjuvstart. Är det nån perversion som jag inte hört talas om? Går det för dom när dom drar iväg startskottet? Samma sak med den godtyckliga mätningen vid kultävlingen. Inte nog med att själva banan såg ut som Bremen efter att de allierade haft party där i början av 40 talet, mätningarna var helt fucking otroligt fel.

Det jobbet jag trots allt detta blir lite sugen på är att vara den som kör den lilla radiostyrda bilen med spjut, kulor eller släggor på. Fan det skulle till och med vara riktigt jävla ballt. Betänk följande, du sitter där i din skitfula uniform, lite småbakis och rattar en fettrimmad radiostyrd truck, soft som mjukglass.

För övrigt hoppas jag att Kallur, Trailerpark-Christian och Kajsa tar guld och att Musse, Wissman och Jeng tar medalj.

4 comments:

Anonymous said...

det blir hårdare och hårdare ord här på troabs. skrämmer du iväg dina läsare månne? :)

Fabbe said...

Jag har fan inga läsare, haru inte märkt det än:)

Chris said...

ey len, jag läser fö fan. är ba lite kass på kommentarerna.

du är arg som ett bi ju. baby här, ta en kram.

pussa.

Fabbe said...

Haha, nej nej jag är inte arg som ett bi, bara emellanåt, det låter kanske värre än vad det är

Men tack tack